Певачица Весна Змијанац недавно је оперисана у Клиничком центру Србије, када јој је уграђен бајпас. Доктори су је саветовали да мирује и придржава се терапије, те да сачека на залено светло за наступе али и било какву врсту напрезања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Лекари су већ година били искључиви када је Веснино здравље у питању, па су јој саветовали уградњу бајпаса. Она је тек сада схватила да је стање алармантно па је пристала да га угради. Рекли су јој да мора да промени начин живота и да наступи по читаву ноћ нису добри за њено здравље. Такав начин живота и честа путовања нису добри ни за много младе певачице, а не за Весну која има здравствених проблема, каже извор близак певачици.

- Не знам да ли ће послушати. Николија и Реља јој свакако саветују да се придржава свега што су јој доктори рекли. Они су у праву када јој кажу да нема потребе да ради јер је зарадила довољно да сада може само да ужива. Међутим, Весни је певање уживање иако јој често буде напорно јер су то ноћни сати, али мислим да ће се сада опаметити и прикочити мало. Свакако, наредних дана неће сигурно радити - додао је извор.

Према речима извора, уз Весну су све време стручни људи, али и Николија која сваки слободан тренутак од пословних и породичних обавеза проводи уз њу.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Постоперативни ток није много захтеван, али ће Весна морати да води рачуна неко време и долази на редовне контроле. Иако је желела да оде на Букуљу, то сада неће бити могуће док има контроле и док Николија жели да јој је близу док се не опорави. Уз њу су још медицинске сестре, које су ангажоване приватно како би јој олакшале опоравак. Никола се труди да долази што више, али и она има обавеза што око деце, што везано за наступе. Зато је и ангажовае стручна лица која јој помажу и све време су уз њу. Када проде првих месец дана од операције, сви верују да ће Весна моћи да се пресели у своју оазу мира, где ће јој пријати и чист ваздух. Међутим, док доктори не дају зелено светло, Николија неће дозволити да Весна оде на Космај и тамо буде сама - каже извор.

Николија је недавно рекла да је задовољна како је прошла операција и да се Весна опоравља.

- Мајка се опоравља, све иде како треба. Изашла је из болнице и сви смо уз њу. Свакодневно јој помажемо и доносимо ствари. Одлазим у набавку, како бих јој све олакшала. Унуке јој у овом тренутку помажу. Реа као њена највећа и прва љубав је уз њу и преноси јој сву могућу подршку.

Весна ће се вратити наступима чим се опорави, али још нисмо сигурни када ће то бити. Поред проблема са притиском које је имала, Весна се дуго бори са дисфункцијом штитне жлезде. Она је тада истакла са каквим се променама суочила.

- Знојење, неке дрхтавице, свашта нешто ме спопадне. Видећемо, можда је и климакс, Нешто се дешава у мом организму, али не треба тражити давола. Редовно посећујем лекара и контролишем рад штитњаче. Ја се 15 година борим са штитном жлездом, открила је тада за домаће медије.

Познато је да се певач Милан Становић повукао из јавног живота, али дружење са Весном није прекинуо.

- Он и Весна се одлично слажу иако она може да му буде мајка. Просто су на истим таласним дужинама и увек имају о чему да причају. Она је неколико пута саветовала да се врати музици јер је талентован и харизматичан, али он не жели и она то поштује. Увек су ту једно за друго, па тако и сада. Милан је један од ретких које Весна дозвољава да је посете док је у опоравку. Он ускаче и као помоћ када год шта треба, доноси јој и намирнице и купује шта жели. Њему то није тешко јер је сматра једним од најближих пријатеља, каже извор.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: