Талентована глумица Сања Марковић доспела је у центар пажње јавности након што је маестрално одиграла улогу Гоце, последње супруге чувеног музичара Томе Здравковића.

Месецима након премијере филма Сања је добијала огроман број коментара, али чини се да јој је ова улога заправо донела много тога. 

У филму лепа Сања глуми Гоцу, последњу супругу Томе Здравковића, која је уз њега била све до његове смрти. Ова улога младој Сањи је била велики изазов и сви се слажу да је лик Гоце маестрално представила.

Од ове улоге, Сања не престаје да ради, нови изазови, нове улоге се нижу, а глумица с нестрпљењем исчекује и оне које тек долазе. Рекло би се да јој је Гоца донела велику успех у пословном животу, а велика подршка током целог пројекта јој је био њен дугогодишњи изабраник, глумац Данило Лончаревић.

Обоје су глуму дипломирали у класи професора Срђана Карановића, па се слободно може рећи да су савим компатибилан пар.

Данило и Сања су у срећној вези већ осам година, а упознали су се, како су домаћи медији писали, још на факултету. Од тада једно другом су велика подршка, а пре извесног времена медији су писали и да су њих двоје своју везу озваничили вереничким заветима.

- У мају смо отишли на кратак одмор у Улцињ. Нисам ни сањала да треба да се дотерам. Он је претходно на плажи закопао прстен, и док смо ћаскали полако је разгртао песак, док се није појавила кутијица. Касније ми је признао да га је купио неколико месеци раније, али је чекао прави тренутак да ме запроси. Мислим да је прстен чувао у кутији од гитаре, коју никада не отварам. Само пребришем прашину кад спремам стан - открила је Сања за "Хелло".

БОНУС ВИДЕО: