Дара је са Лазаром упловила тајно у брачне воде 2007. године, али брак је нажалост трајао само шест месеци. После тога је упознала Милана и удала се 2008. године. Са њим је добила сина Косту.  

Док су се још забављали, постојале су приче да се Лазар бави сумњивим радњама које су везане за продају аутомобила. Убрзо је завршио у немачком затвору, а певачица није престала да га посећује и да му пише писма. 

Када би се у јавности дотакла теме о Лакију, Дара је истицала да јој је тај период био најтежи у животу. 

- Тај период живота памтим као најмучнији. Било ми је веома тешко, па сам утеху проналазила у успесима на пословном плану. Рекла бих да је изузетно тешко да у исто време приватни живот и посао буду савршени. Велики сам борац и до својих циљева долазим по сваку цену. А многи су мислили да ћу се повући са естраде док Лаки не буде пуштен. Ипак, била сам јача и истрајнија него икада. Песме са албума објављених у том периоду постале су хитови, пунила сам дискотеке, кажу да никада боље нисам изгледала. И себи и другима доказала сам да сам најјача. Сигурна сам да су и бројне обавезе умногоме утицале на то да не размишљам о свакодневним проблемима и да што лакше проживим те критичне дане. Викендима сам наступала по иностранству, а сваке среде одлазила код Лазара у посету - испричала је певачица једном приликом за „Курир“, а будући да су разлике међу њима биле непремостиве, она је утеху пронашла са Миланом за којег се удала док је папиролошки још увек била у браку са Лакијем.

БОНУС ВИДЕО: