Јована и Жељко Јоксимовић у љубави су пуних 15 година, а њихова прича почела је још док су заједно радили на вођењу "Евровизије" 2008. године. Данас они нису само брачни, већ и пословни парнери.

Фото: АТА имагес

 

 

Откако су се 2012. венчали на Малдивима, њихов однос делује бајковито, а то су желели и јавно да потврде након две године, када су обновили брачне завете. Ипак, постоји нешто чега не воле да се присећају, а то је њихов растанак послије три године. Само 15 дана пошто је певач запросио водитељку Јовану Јанковић, раскинули су. Упућени су тада говорили да су разлог несугласице у њиховој вези, које су надјачале љубав.

Помирење је уследило прилично брзо, и то у Тивту где је Жељко тада имао наступ, а Јована отишла приватним летом да га посети. Од тада, њих двоје се никада нису разишли, нити је у јавност процурела прича о њиховим свађама, све до пре неки дан када су се, у емисији коју води Харис Џиновић, споречкали.

 

@unatelevizija U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic ♬ original sound - UNA TELEVIZIJA

 

- Хајде мало, почни како отвараш јутарњи програм. Све време причаш као да водиш јутарњи програм - непријатним гласом је изговорио Жељко.

- Како? Сад? То није тачно - покушавала је да остане достојанствена Јована, а непријатност јој је изазивала кисео осмех на лицу.

- Морам мало да је браним - пресекао је ову нимало симпатичну сцену домаћин Џиновић.

- Ако ја певам овде, и ти певаш овде, логично је да се особи, била она твоја жена или неко НН лице појави нека жеља. И она има права на то - рекао је водитељ.

Фото: В. Данилов

 

 

- Зашто - питао је Јоксимовић.

 Зато што је жив човек - одговорио је Харис, а Јовксимовићка је само збуњено поновила питање.

- Ви морате да схватите да имате исту реакцију када ја затражим песму. И тако је већ десет година! Ја сам огуглала - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО: