Теодора се нашла у до сада невиђеној улози, лику Беатриx Киддо, коју је у чувеном холивудском остварењу "" тумачила Ума Турман. А назив едиторијала обележен је као:

Снажна, а рањива.

Теодора је позирала у жутом костиму, на путу у локви крви, поред мотора. Фотографије асоцирају на смрт, и прилично су морбидне.

Међутим након што их је поделила на свом Инстаграм профилу, уследили су подељени коментари, али велику пажњу су јој привукле поруке претњи које је добијала.

- Сад ми већ ништа није смешно. До сада сам има разумевања на све ваше лоше коментаре. Нити може свако да ме воли, нити треба. Али написати како је “свачија жеља” да неко погине је мене избезумило, да ја не могу себи управо да дођем. Дефинитивно на ову нећу остати равнодушна, нити искулирати, то је све што у овом тренутку имам да кажем. Са оваквим стварима се не шали. Шала је када ја кажем “Ма која Ирина, Џехвy” и због тога ме урнишете месецима! Можете имати мишљење када су моје слике у питању, да вам је ужас, одвратно, ископирано, сељачки, али за овако нешто не постоји оправдање, крај и тачка! Толико од мене! – поручила је Теодора, шокирана на сторију.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".