Певачица је гостовал у једној емисији и том приликом истакла да је један од партнера покушао да је удари, али да није желела да трпи психичку, а камоли физичку тортуру.

- Било је покушаја, до душе правдало се то већом количином алкохола. А шта га је изазвало? Па љубомора и властита сујета. Он се човек осетио угроженим, мислио да ја њега правим будалом, да га варам или да неког другог гледам - испричала је Неда за "Грандонлине".

Фото: Н. Скендерија

 

Она је рекла да правдање партнеру никада не може и не треба да буде опција и да управо то води ка самом крају.

-То "мајке ми, није истина" и слично, ма, никад у животу! Кад једном почнете да се извињавате и да убеђујете неког готово, крај самопоуздања, крај срећног живота. Ви ћете бити стално криви, осетићете грижу савест што нисте дошли раније, што се нисте јавили да касните. Ма, дајте молим вас! Још сад треба да се правдам што ми је неко помогао, кад сам дошла и да ли ме је и ко погледао - одсечно је рекла у емисији

Фото: Архив Новости/z.kuzmanovic

 

Подсетимо, Неда је својевремено признала да је била жртва уцене и осудила је сваки вид насиља за који тврди да креће од васпитања и породице.

- Суштински проблем је у одгоју, у односу мајке и оца, ту лежи тајна и одговор. Ако видите оца који шамара и бије вашу мајку, и ви ћете можда исто тако посегнути за шамарима. Та слика оца као узора ће негде бити у подсвести или свести детета, зато треба водити рачуна о томе како се понашате према деци, па тек онда како се други људи понашају према вашем детету - изјавила је Неда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".