Најприје се за медије огласила старлета, која тврди да је она напустила кафану због власника који јој је пришао и рекао да Срби нису добродошли у његов угоститељски објекат јер ту излазе само Албанци.

Међутим, редакцији Курира се јавио управо Илија, ког је Вучелићева оптужила за национализам, али и чланови обезбјеђења Адо и Будо, који су јој пришли и наложили да заједно са партнером напусти кафану, у прилог чему свједочи и снимак који је као доказ достављен редакцији, а о чему је Курир јуче писао.

- Није тачно да смо ми против браће и сестара из Србије. Напротив! Ту ноћ је било много људи из те земље. Гајимо сарадњу и драго нам је када нам дођу гости из свих крајева Србије. То што је та старлета изјавила је небулоза. Јасно је да јој је циљ да пребаци лопту, као што уосталом жене тог типа и раде. Најкултурније смо их замолили да изађу из локала због недоличног понашања. Код нас нема непожељних гостију, али неки кодекси понашања морају да се знају. Уосталом, на снимку се види да им је конобар људски пришао и замолио их да напусте нашу кафану - каже Илија.

Исто су потврдили и браћа Адо и Будо, који су је и избацили.

- Такво некултурно понашање једне жене нисмо виђели, а имали смо разне случајеве. Ова се размеће неким богатством по друштвеним мрежама, а онда у кафани неће да плати рачун. Хвали се да је позната, а понашање никакво. Да овај објекат, гђе радим као обезбјеђење. није од реномеа, не би она ни долазила. Наши гости су угледни људи из свих сфера људског друштва, никада нико није доживио непријатност ко умије да се понаша. Та жена је испраћена, да не кажемо избачена из кафане, и то је једина истина - каже Будо за Курир.

Са друге стране Сораја и даље тврди супротно:

- Није десило ништа од наведеног, није дошло баш до никаквог напуштања локала попут "избацивања". Била сам у друштву пријатеља из Србије било је велико друштво, а не у друштву дечка. Власник јесте пришао да нас угости међутим схвативши да су гости из Србије рекао је јако непријатну ствар, а то је да Срби иначе нису добродосли код њега у локал јер су они сви Албанци, цитирам њега. Чим сам то чула лијепо и сталожено сам рекла друштву да не желим да сједим нигђе гђе моје друштво није пожељно, а најмање желим националистицке испаде било кога јер ја путујем по цијелом свијету и никад ништа слично нисам чула ни доживјела. И да не заборавим то нарицање које се чује на крају снимка који је иначе власник локала снимао и кукао "Ајде идите" а не гости, ваљда је преплакао ноћ што сам отишла - закључује.
(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".