Мирјана је са Мирославом како је изјавила неговала огромну љубав која се годинама касније претворила у мржњу и вођење суда у вези очинства њеног сина Девина. Антоновићева се годинама бори да победи на суду, али јој не полази за руком што потврђује и одлука суда. Када је помислила да је правда задовољена и да је победила, суд је решио да предмет поново врати у процес. 

Током недавног сусрета у судници, Мирослав је рекао Мирјани "Шта ме гледаш, Антоновићка?". Она му је одговорила : "Гледам какве глупости изводиш, кад ћеш да престанеш. Олади мало - открила је.

Мирјана је из тог сусрета очи у очи написала песму коју је објавила на свом Фејсбук профилу. 

Фото: Принтскрин/Фацебоок/Mirjana Antonovic

 

 

- У пролазу ми је рекао: "Шта ме гледаш, Антоновићка". Гледам какве глупости изводиш, кад ћеш да престанеш. Олади мало - открила је Антоновићка.

Све је постало ствар принципа, а од доказивања очинства ни Девин не жели да одустане. 

- Он ће се борити до краја. Њему сада не треба отац, сада је он отац, али није због тога, људи не могу да схвате да је принцип у питању. И не могу да схвате да нисам ја та која тужи Мирослава, јер ја сам 20 година ћутала, никоме ништа нисам говорила - испричала је недавно Антоновићка за 24седам.

Фото: П. Милошевић, Фејсбук/Mirjana Antonovic

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: