Mirjana je sa Miroslavom kako je izjavila negovala ogromnu ljubav koja se godinama kasnije pretvorila u mržnju i vođenje suda u vezi očinstva njenog sina Devina. Antonovićeva se godinama bori da pobedi na sudu, ali joj ne polazi za rukom što potvrđuje i odluka suda. Kada je pomislila da je pravda zadovoljena i da je pobedila, sud je rešio da predmet ponovo vrati u proces. 

Tokom nedavnog susreta u sudnici, Miroslav je rekao Mirjani "Šta me gledaš, Antonovićka?". Ona mu je odgovorila : "Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš da prestaneš. Oladi malo - otkrila je.

Mirjana je iz tog susreta oči u oči napisala pesmu koju je objavila na svom Fejsbuk profilu. 

Foto: Printskrin/Facebook/Mirjana Antonovic

 

 

- U prolazu mi je rekao: "Šta me gledaš, Antonovićka". Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš da prestaneš. Oladi malo - otkrila je Antonovićka.

Sve je postalo stvar principa, a od dokazivanja očinstva ni Devin ne želi da odustane. 

- On će se boriti do kraja. NJemu sada ne treba otac, sada je on otac, ali nije zbog toga, ljudi ne mogu da shvate da je princip u pitanju. I ne mogu da shvate da nisam ja ta koja tuži Miroslava, jer ja sam 20 godina ćutala, nikome ništa nisam govorila - ispričala je nedavno Antonovićka za 24sedam.

Foto: P. Milošević, Fejsbuk/Mirjana Antonovic

 

(Kurir)

BONUS VIDEO: