Наредбом о спровођењу истраге осумњиченом се на терет стављају кривична дела тешко убиство и тешко убиство у покушају. Стојан И. је признао извршење кривичних дела за која се терети и детаљно изнео своју одбрану.

Како незванично сазнајемо казао је да су га спопале црне мисли, јер му се Невена у колима ругала и смејала и да му се и њена породица подсмевала, јер има психичких проблема од којих се лечио. Рекао је још и да му је јако жао због свега што се догодило и да хоће да се убије.

Након саслушања тужилштво је предложило судији за претходни поступак да му одреди притвор да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело и због узнемирења јавности.

Фото: Друштвене мреже

 

Сумња се да је Стојан И. 10. априла око 14:30 часова из породичне куће малолетне оштећене у Рипњу колима повезао њу и њеног малолетног брата до центра насеља како би отишли у продавницу. Када је брат оштећене отишао у продавницу, Стојан И. је, како се сумња, одвезао девојку у ненасељени део Рипња, извео је на косину испод железничке пруге, и у простору између растиња оборио је на земљу. Затим јој је свукао панталоне, покидао доњи веш и обнажио, па је почео да је убада и то у пределу стомака, пределу левог рамена и у пределу врата са задње стране, услед чега је девојка задобила тешке телесне повреде опасне по живот и трпела болове, а касније преминула.

Након извршења овог кривичног дела осумњичени се вратио до њене породичне куће и тамо ножем нанео више тешких и лаких телесних повреда њеној мајци, баби и ујаку, након чега је напустио лице места, уз претњу да ће се вратити.

БОНУС ВИДЕО:

Брат убијене Невене објашњава како му је сестра отета

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".