Притвор је осумњиченима продужен за још 30 дана, потврђено је Танјугу у том суду.

Неколико дана након убиства, у Босни и Херцеговини ухапшени су Марко Пјановић и Азра Ш. који се сумњиче да су извршили кривично дело ''тешко убиство у помагању''.

Више јавно тужилаштво у Београду је покренуло истрагу против четири особе које се сумњиче за учешће у том убиству.

Због сумње да су извршили кривично дело "тешко убиство у саизвршилаштву" и "недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја", истрага је покренута против Стефана З. (28) из Лебана и Луке В. (35) из Краљева, објављено је на сајту тужилаштва.

Стефан З. и Лука В. саслушани су у тужилаштву где су се бранили ћутањем, односно искористили су своје законско право да не износе одбрану.

Наредбом о спровођењу истраге, Стефану З. и Луки В. на терет се ставља да су 9. марта 2023. године око 11.05 сати на подмукао начин Радошевића лишили живота, који је услед задобијених повреда преминуо у 11.32, и при томе су са умишљајем довели у опасност живот три госта у кафићу.

Носећи хируршке маске преко лица, обојица су, како се сумња, када су угледали оштећеног на паркингу бензинске станице, извадили пиштоље и испалили више хитаца у њега док је стајао испред улаза у кафић.

Радошевић је побегао у кафић, а за њим је ушао осумњичени Стефан З. и испалио му неколико пројектила у леђа, услед чега је оштећени пао на под.

Стефан З. му је потом пришао и из непосредне близине му испалио још један пројектил у главу.

Након тога су обојица осумњичених побегли са лица места аутомобилом марке "фолксваген голф 4", који су у насељу Петлово брдо запалили, а потом се одвезли у раније изнајмљени стан на Новом Београду.

Против малолетнице која је ухапшена заједно са Стефаном Л. и Луком В. од недеље се води посебан поступак пред судијом за малолетнике.

Малолетница је након хапшења саслушана пред судијом за малолетнике, након чега јој је одређен притвор због сумње да је починила кривично дело тешко убиство у саизвршиластву.

Радошевићје у подземлју био познат по продавању блиндираних возила људима из кримогене средине.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".