Ћерка фолк диве Цеце Ражнатовић, на изненађење многих, није се појавила на рођендану сестре Хелене Оцокољић. Будући да је млада певачица у више наврата говорила да јој је породица на првом месту и да са децом своје тетке Лидије гаји блиске односе, одлука да остане у Шпанији многе је зачудила. Једино логично објашњене које су фанови породице Ражнатовић понашли јесте тајно венчање Анастасије и Гудеља. 

 

 

- Анастасија чека папире, зато не долази у Београд - заинтригирала је Цеца. 

Папири које је Цеца споменула односе се на Шпанију у којој њена ћерка борави већ неколико месеци. Наиме, Анастасијин дечко Немања Гудељ живи у Севиљи, а младој певачици се, судећи по фотографијама, живот поред вољеног човека и те како допао. 

 

 

Међутим, упућени кажу да је венчање Анастасије и Гудеља једини начин да Цецина ћерка добије шпанско држављанство. Због тога су њен Инстаграм преплавила питања да ли се већ удала, а ако није, да ли је можда у другом стању, што би убрзало процедуру пресељења. Будући да се овим поводом нико од актера приче није јавно огласио остаје нам да видимо да ли се тајно венчање Анастасије и Гудеља заиста десило или су партнери пронашли друго решење када је виза за дужи боравак у Шпанији у питању. 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: