По налогу Специјалног државног тужилаштва, у сарадњи са Специјалним полицијским одељењем, јутрос рано извршени су претреси поводом убиства са којима се повезује Вељко Беливук и Марко Миљковић.

Како сазнаје црногорски портал, ово је наставак истраге поводом убиства Дамира Хоџића и Адиса Спахића. Том приликом процесуиране су две особе.

Према незваничним сазнањима медија, ради се о два мушка лица која су и раније поводом овог случаја била процесуирана али су након тога пуштена, без даље опсервације.

Подсећамо, Специјално државно тужилаштво (СДТ) и Управа полиције (УП) за поменута убиства сумњиче наводно сараднике кавачког клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, Небојшу Јанковића.

- По налогу Специјалног државног тужилаштва,уз подршку и помоћ Агенције Европске уније за сарадњу и спровођење закона - ЕУРОПОЛ, Специјално полицијско ођељење, уз логистичку и опетативну помоћ Противтерористичке јединице полиције, предузима мере и радње у оквиру извиђаја у два кривична предмета- казао је специјални државни тужилац и портпарол Вукас Радоњић.

Када је реч о другој акцији, Специјално полицијско одељење рано јутрос процесуирало је више особа које су наводно блиске шкаљарском клану. Међу приведенима је, како је незванично потврђено, и председник Општине Будва Мило Божовић. Он се не означава као директни члан организоване криминалне групе.

(ДАН)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".