Марија Кулић је устала и за црним столом открила да се Ненад Мацановић Бебица развео и да контакт са децом остварује преко њихове мајке.

- Зашто Мацановић који је оставио жену и децу и проневерио милионе, најгори човек, а ти га желиш у кући? - питала је ушица Марију.

- Развео се, а контакт са децом остварује преко мајке. Четири сата је био са децом код њега кући. Да је проневерио милионе не знам и не занима ме. Од кад је са Миљаном, по цео дан је са Синишом, не постоје дужници који га зову. Њему жена не договара на поруке, па је решио да буде код својих јер деца иду код бабе и деде. Кад тад ће доћи време да оде у затвор ако је проневерио. Он је добар и одговоран према Миљани и Жељку. У најтежим тренуцима кад нисам хтела да ме Жељко гледа у таквом стању, кад ми није било до тога, и њему је било тешко па је опет изводио дете да се игра и шета - рекла је Марија.

- Зашто не пустиш Миљану да буде срећна? - прочитала је Душица.

- Пустила сам је пре недељу дана, не интересује ме да ли има проблеме у односу. Не планирам да јој сметам и да је коментаришем. Синоћ сам хтела да се нашалим више због Золе јер видим да се уплашио, али и од тога смо одустали. Ја их не видим. Лакше ми је овако, боље се осећам, мирнија сам - рекла је Марија.

- Она плаче тренутно - рекла је Душица.

- Није ни она размишљала како се осећам ја - рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО: