Више пута је најавила нове песме, нови стајлинг, а сада је додатно изненадила јавност.

Наиме, Ирма је исламске вероисповести била све до недавно када је променила веру и како се види из приложеног прешла у православље.

На Инстаграм профилу качи фотографије које указују на то, почевши од три прста која су фокус на слици као симбол "српства", али и фарбом за јаја.

Ирма је подсетила пратиоце да је данас Света среда пред Велики петак и још једном доказала да поштује обичаје правопславне вере.

 

 

Са фотографијом где се виде боје за васкшрња јаја која се по правилу фарбају на Велики петак како би за најрадоснији празник у недељу била спремна, направила је општи хаос, а испод слике написала је:

- Поштовање и пријатељство! Мој избор је мој! Не заборавите да ја и сада и волим и поштујем све!

Након свих спекулација, Ирма се огласила и ипак признала да је заиста прешла у православље.

 

 

- Да, истина је да сам прихватила православље. Мој избор - моја ствар! Увек и заувек ћу волету све, вера никад никога није окарактерисала никога и какав је ко човек. Ово је мој избор и треба га поштовати - поручила је Ирма за Пинк.рс, а на Инстаграму се надовезала на те речи:

- Нисам никада припадала ниједној вјери. Све сам волела, поштовала и ценила. И сада је тако, само што сам се сада изјаснила. И то не мења мој свет нити љубав према свему и свим живим бићима.

БОНУС ВИДЕО: