Više puta je najavila nove pesme, novi stajling, a sada je dodatno iznenadila javnost.

Naime, Irma je islamske veroispovesti bila sve do nedavno kada je promenila veru i kako se vidi iz priloženog prešla u pravoslavlje.

Na Instagram profilu kači fotografije koje ukazuju na to, počevši od tri prsta koja su fokus na slici kao simbol "srpstva", ali i farbom za jaja.

Irma je podsetila pratioce da je danas Sveta sreda pred Veliki petak i još jednom dokazala da poštuje običaje pravopslavne vere.

 

 

Sa fotografijom gde se vide boje za vaskšrnja jaja koja se po pravilu farbaju na Veliki petak kako bi za najradosniji praznik u nedelju bila spremna, napravila je opšti haos, a ispod slike napisala je:

- Poštovanje i prijateljstvo! Moj izbor je moj! Ne zaboravite da ja i sada i volim i poštujem sve!

Nakon svih spekulacija, Irma se oglasila i ipak priznala da je zaista prešla u pravoslavlje.

 

 

- Da, istina je da sam prihvatila pravoslavlje. Moj izbor - moja stvar! Uvek i zauvek ću voletu sve, vera nikad nikoga nije okarakterisala nikoga i kakav je ko čovek. Ovo je moj izbor i treba ga poštovati - poručila je Irma za Pink.rs, a na Instagramu se nadovezala na te reči:

- Nisam nikada pripadala nijednoj vjeri. Sve sam volela, poštovala i cenila. I sada je tako, samo što sam se sada izjasnila. I to ne menja moj svet niti ljubav prema svemu i svim živim bićima.

BONUS VIDEO: