Одлука победника " Задруге 5" није одушевила један део јавности. Дејан се вратио са ходочашћа у Меки, те је на свом Јутјуб каналу открио  да ли је променио и име, поред вере: 

- Стигао сам кући. У Београду сам. Добијао сам коментаре да нећу моћи да уђем у Србију, да ми је забрањен улазак у Београд. Ви расправљате о томе у шта ја треба да верујем. Добијао сам претње да ће ме убити, заклати, бацити бомбу на кућу. Ја сам шокиран - рекао је Дејан, па додао:

- Не дотичу ме коментари, оно што ме је највише насмејало је што сте ми дали име. Добро, Весна као Весна, увек ми је давала име. Још једно име ми је дала, али мени је смешно. Поздрав за њу. Легенда је - испричао је Драгојевић, па рекао које арапско име му се допада.

 

 

- Бабе и деде увек коментаришу, мораш да се зовеш Исмет, Асмер, Есмин. У суштини ти не мораш да промениш име, нити ћу икада променити име. Знаш који је осећај кад усред Саудијске Арабије, кад се ја представим "Здраво, моје име је Дејан, ја сам из Србије", одмах виде као, Дејан из Србије у Меки. Врата су ти свуда отворена да идем преко реда. Нећу лагати, рекао бих да сам променио име. Једина два имена која су ми звучна и која ми остављају утисак су Абдулвахаб или Вехаб, то је оно када некога зову вехабијом. То је човек који је ширио шеријат у исламу, а друго име је Зулкарнејн.

- Док сам био у браку са Далилом ишао сам редовно у џамију, сваки пост сам постио - закључио је Дејан.

БОНУС ВИДЕО: