Наиме, Тијана је открила тајну коју је дуго чувала, а тиче се њених пословних аранжмана у овој земљи.

Наиме, она је добила понуду по познате Америчке продукцијске куће да глуми у њиховом филму "опасну девојку". Старлета је ту информацију дуго крила, али је сада решила да открије све детаље понуде.

- Ја не могу да верујем како сте то сазнали, али истина је. Добила сам понуду да глумим у филму једну "опасну " девојку која је по речима продуцента женски Пабло Ескобар. Судећи по мојој прошлости и кроз шта сам све прошла, што и није за похвалу али они сматрају да сам ја идеална за ту улогу - говори Тијана и додаје:

- Мало имам проблема са језиком али увелико радимо на томе и сви знају да имам проблем са законом, али обећали су ми да ће све средити уколико прихватим улогу. Сценарио нисам још увек добила, али ми је укратко речено о чему се ради - истиче она и додаје:

- Припреме увелико трају зато сам и у посети код естетског лекара. Морам да вам признам, јер она је делом заслужна за све ово што ми се сада дешава. Код ње долазе многе познате личности што наше, што иностране. Једном приликом говорила је о мени једном свом клијенту, који ме је контактирао и одатле је све почело.

- У игри је огромна свота новца, када то кажем стварно мислим на велике паре које би обезбедила не само мој живот, већ и живот мојим унуцима у то сам сигурна - завршава Тијана.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".