Glumicu Paulinu Manov u posledње време видели смо у "Калканским круговима", "Камионџијама", филму 2Тома", али у истоименој серији која је посвећена Томи Здравковићу. 

Глумица је открила ко је Магдалена из "Калканских кругова": 


- Магдалена је неко о коме се говори у првој сезони а у другој долази из Аустралије, по нешто што је њој најдрагоценије, са идејом да се за то бори. У новим епизодама гледаћемо њену борбу која ће донети разне турбуленције код других ликова.

Трећи пут сарађујете са Љиљаном Стјепановић која вам поново игра мајку...

Она има потово прилику да сарађује са глумицом Љиљаном Стјепановић: 

- Са Љиљаном сам први пут играла још као млада глумица, пре 26 година, у мјузиклу "Виолиниста на крову" у Позоришту на Теразијама. Онда пре четири године у серији "Нек иде живот" и сада у "Калканским круговима". За то време много сам живота обрнула. Човек сваких седам година мења све ћелије у организму а од 1997. године до данас, више пута је било по седам година, па сам се променила -изјавила је и додала: 

-Ово је једно од ретких драмских штива које се бави тиме код нас, поготову као ТВ серија. Мислим да је зато веома гледана па је самим тим и изузетно задовољство прилкључити се једном таквом жанру који малтене и не постоји код нас. Очекујем да ће нас у наредној сезони тек дочекати разна изненађења.

Фото: В. Данилов

 

Паулина се осврнула и на серију "Тома" и улогу Љиљане коју тумачи: 

-Заиста не знам како су то аутори осмислили. Што се тиче моје улоге, ми смо одмах све снимили и то је углавном приказано у филму. У серији ће можда бити још неколико неемитованих сцена који ће мало боље приказати њен лик и њен однос са Томом и супругом.

Лепа глумица је на почетку каријере била посвећена позоришту, а сада је одлучила да се посвети филму: 

- Као што се смењују фазе радости и туге, тако се смењују фазе и када радите и не радите или када сте посвећени неким аспектима живота. Некада је то посао, некада је то породица али и неке ствари које нису пријатне. Само треба са миром дочекати боље фазе животе.

Фото: А. Кујучев

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: