На питање водитељке шта мисли о естетским интервенцијама код мушкараца Саша Поповић је испричао шта му пророковала чувена Баба Ванга.

- Ја сам као млад имао пуно бубуљица. То је био велики проблем и то сам јако тешко лечио. Са 37 година кад сам био код Ванге, она, која иначе не види ми је рекла: "Те бубуљице које имаш..." Ја само што нисам пао са столице. "Те бубуљице које имаш оне ће полако да нестану кад ти се роди ћерка. У ствари није рекла ћерка него дете. То ће све да пређе на њу. И моја Александра заиста има исти тај проблем и исто је то лечила и хвала Богу, сад ће још мало напунити 24 године и све ће се то средити. Једва је то излечила.

Фото: Јутјуб принтскрин/history

 

Поповић је рекао да не размишља ни о каквим хируршким интервенцијама и да је савршено задовољан својим изгледом иако му је, како каже, једна певачица коју није хтео да именује једном приликом рекла:

- Сале ти само кад би средио те образе и подваљак и кад би мало смањио нос ја бих се заљубила у тебе.

Фото: АТА имагес

 

Једино о чему води рачуна јесте да се превише не угоји:

- Некад умем да претерам, али чим угледам стомак одмах креће режим. Ујутру само бела кафа, поподне шницла и салата, увече неко воће и то је то. Онда се све то брзо врати у нормалу.

БОНУС ВИДЕО: