Вељко Ражнатовић, Цеца Ражнатовић, заједно са сестром Лидијом, пријом Данијелом Родић, Богданином сестром Наташом, били су у болници док се Богдана порађала. Поносна тетка, Анастасија Ражнатовић, која тренутно борави у Шпанији огласила се овим поводом.

- Ово је јако емотиван тренутак за моју породицу и мене, пресрећна сам. Дешавају нам се најлепше ствари. Ово је дар од Бога и једва чекам да видим братанца - рекла је Анастасија.

Цеца Ражнатовић била је ван себе када је изашла из породилишта након што је њихова породица постала богатија за још једног члана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Могу да полетим, стварно. Пресрећна сам, ово је заиста благослов од Бога. На данашњи дан је и мој покојни супруг рођен, а данас Крстан. Нека му је на здравље и на срећу, на други дан Ускрса. Све што је могло лепо да нам се деси, десило нам се. Жељко зна да му стиже брат, али не зна да се родио. Славље ће бити у кући. Ја сам била толико усхићена, срце ми је било у грлу.

Фото: АТА имагес

 

 

Цеца је потом открила како се Богдана осећа, али и да ли је Вељко заплакао.

- Богдана је добро хвала Богу, а да ли је Вељко плакао стварно не знам. Водила сам рачуна о себи, и како ћу ја да преживим. Ово је ипак порођај интервенција, свакако је стресно, али је лепо.