Veljko Ražnatović, Ceca Ražnatović, zajedno sa sestrom Lidijom, prijom Danijelom Rodić, Bogdaninom sestrom Natašom, bili su u bolnici dok se Bogdana porađala. Ponosna tetka, Anastasija Ražnatović, koja trenutno boravi u Španiji oglasila se ovim povodom.

- Ovo je jako emotivan trenutak za moju porodicu i mene, presrećna sam. Dešavaju nam se najlepše stvari. Ovo je dar od Boga i jedva čekam da vidim bratanca - rekla je Anastasija.

Ceca Ražnatović bila je van sebe kada je izašla iz porodilišta nakon što je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

Foto: ATA images

 

 

- Mogu da poletim, stvarno. Presrećna sam, ovo je zaista blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, a danas Krstan. Neka mu je na zdravlje i na sreću, na drugi dan Uskrsa. Sve što je moglo lepo da nam se desi, desilo nam se. Željko zna da mu stiže brat, ali ne zna da se rodio. Slavlje će biti u kući. Ja sam bila toliko ushićena, srce mi je bilo u grlu.

Foto: ATA images

 

 

Ceca je potom otkrila kako se Bogdana oseća, ali i da li je Veljko zaplakao.

- Bogdana je dobro hvala Bogu, a da li je Veljko plakao stvarno ne znam. Vodila sam računa o sebi, i kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo.