Петар Грашо и његова супруга Хана Хуљић никада нису желели да деле своју интиму са јавности, али њихови поступци често су на мети медија, те дају материјал за бројне спекулације, којима је Ханин отац, композитор Тончи Хуљић сада одлучио да стане на пут.

Када су крстили ћерку Албу, испод фотографија на којима Хана сама носи наследницу могло се прочитати: “Јадна Ханица, права самохрана мајка!", "Сирота Алба, нема тату ни из болнице да је изнесе, нити на крштење да је понесе! Баш су сиротице са емотивне стране!”, а Грашов таст је сада открио детаље из њиховог дома.

Он се прво осврнуо на ћеркино мајчинство и повезаност са девојчицом Албом, која је од првог дана мезимица читаве породице.

Фото: Петар Митић

 

 

- Тренутно сам поносан, па чак и мало забринут, каква је Хана мама. Јер претворити се из девојчице у брижну мајку коју ми спречавамо да је ћерка не поједе целу... Тај инстинкт је стварно невероватан, она је желела да буде мајка и то јој се остварило. Стварно уживамо у том детету и у најмању руку је специфично - рекао је Тончи за "Ин Магазин", а потом открио какав је Петар као муж и зет:

Фото: АТА имагес

 

 

- Он је лош пример за све мужеве, човек који је толико бриљантан у кући, да су ми сви пријатељи које сам одвео тамо са женама рекли да их не доводим више да то гледају. Човек кува да је то невероватно. Тако да нема потребе да му дајем савете, а и нема горе ствари него када се бака и деда превише петљају. Петљај се колико они траже - закључио је музичар.

(Блиц)