Талентовани Стефан Илић, виолиниста, гитариста и певач који је постао препознатљив још као члан Оркестра Александра Софронијевића изговорио је данас судбоносно „да“ оженивши се са својом изабраницом Милицом, а млада је имала олакшавајућу околност јер није морала да одлучи да ли ће да узме мужевљево презиме.

Младино девојачко презиме такође је Илић, што је инспирисало младенце да у том духу испишу стихове на позивници за венчање које је одржано данас у Свилајнцу.

- Да л’ је Илић ил’ је Илић, кад прочиташ све ти једно. Ал’ млада је одлучила да јој буде изванредно – део је стихова са позивнице за Милицино и Стефаново венчање.

 

 

Млада се ипак до последњег тренутка премишљала да ли да дуплира своје презиме, односно дода Илић на Илић, а то је била и тема девојачке вечери, што је овековечила фотографијама на Инстаграму.

Ова шаљива „емотивна заврзлама“ и не чуди од од данас породице овог талентованог и свестраног музичара, првенствено виолинисте и певача, али и композитора који нас је у последњих неколико година више пута одушевио успевши да пренесе искрену емоцију и уметност на коју би, како кажу његови фанови, и славују заћутали.

 

 

БОНУС ВИДЕО: