Анастасија Околишан Киселица и Семир Џанковић наступили су синоћ као пети дуел у још једној епизоди такмичења "Звезде Гранда".

Међутим, настао је општи хаос у жирију, када је Светлана Цеца Ражнтовић реаговала, што неки нису гласали, те да гледају само мане такмичара, а да им не дају бодове за труд.

Цецу је погодило овакво гласање па је после расправе са Босанцем који је пресудио овај дуел напустила студио.

- Ја мислим да није фер да се овако гласа, али свако има своје право и ја то поштујем. Први кандидат друга песма нигде везе, прва одлична. Други кандидат прва песма врло добра, чак одлична, друга није добра, чак си изашао из интонације и све време си тако певао - рекао је Босанац, док се Снежана сагласила са његовим излагањем, али је додала да такмичари не треба да буду кажњени због грешака које су имали.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Босанац је тврдио да они нису кажњени, само су оцењени како су вечерас певали.

- Ма како да не, прошла шестица је била беспрекорна! Ајде саберите се! Кажеш са песму да је била фанстаснична, па награди га за ту песму, зашто им одмах сечете руке и ноге. Нисте у праву и нећу да учествујем у томе више, није у реду бре! Саберите се више! Нисам ја рекла теби Снежана, ти си гласала, кажем за оне који нису гласали - рекла је Цеца алудирајући на Босанца.

Вики је одмах стала у Цецину одрбрану.

- Ја све то знам и такву сам муку имала годинама овде. И како се буде приближавало финале, пролазиће кандиати ових из коалиције. Ја не постајем крволочнија, него ми је зао деце, што сад Семир није прошао - рекла је љутито Вики, а онда се умешала Марија:

- Анастасија, прва песма страва, то је баш редак пример песме у којој нема вике и цике, а која може да буде добра. Другу песму не знам ко ти је рекао да певаш са сталка, ту мора да се игра да ти кукови испадну. Семире, ти увек певаш овако и мени је то океј. Моја замерка је да ту има мало кафане и да се то чује овде, мислим да си чак и један од најбољих такмичара код Цеце.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

 

Ана Бекута је на почетку свог излагања само констатовала да када слуша кометре жирија, реално је било да су обоје добили по четири гласа. У том момету је Цеца побеснела и напустила студио.

- Ма нуле Бекута, нуле сте требали да дате! Повуците све гласове што се мене тиче, срамота. Нећу да слушам ово бре, нећу да се вратим, довиђења, пријатно, срамота - рекла је Цеца и бесно отишла са сцене.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".