Међутим, према последњим тврдњама случај је мало компликованији и много мутнији: кућу је заправо уништио други човек, који је то полицији и признао. Верује се да се ради о пријатељу мужа од Ј. Ј, који му је на тај начин помогао да искористи рупу у закону и напакости супрузи од које се разводи.

Ево како је то урадио.

Како тврди извор, кућа се води на мужа, али је избачен из ње због пријаве за насиље у породици и забрањен му је прилазак.

- И ту се у причи појављује познаник супруга коме супруг наводно дугује 18.000 евра. "Зајмодавац" траж да му се дуг врати, "дужник" одбија; "зајмодавац" прети да ће му срушити кућу и то багером и уради - каже извор.

 

 

У чему је цака?

Према незваничним информацијама, тужилац је рушење куће оквалификовао као оштећење туђе ствари, што се даље гони по приватној тужби. Ако је тачна теорија да је цела прича о дугу од 18.000 евра фабрикована ради освете супрузи, муж неће приватно гонити свог пријатеља "рушитеља".

Муж - није крив, његов пријатељ - није крив! Једина и највећа жртва целе шараде је Ј. Ј, супруга "зајмодавца", која је са ћеркицом сада остала без крова над главом!

Позвао и центар за социјални рад

 

 

У прилог сумњи да је сценарио о наводном дугу измишљотина говори чињеница да је већ следећег дана муж позвао центар за социјални рад да пријави да његова ћерка, о којој се стара мајка Ј. Ј, после рушења "нема где да живи" и да треба да пређе код њега.

- Центар за социјални рад је изашао на терен, али су мајку Ј. Ј. и девојчицу затекли код пријатеља, где су привремено смештене. Процењено је да имају услове за нормалан живот - каже извор "Блица.

Кров и ходник једино остали читави

Како се сазнаје, Ј. Ј. и њен супруг више пута су се међусобно пријављивали полицији за насиље.

- Мој муж је отишао још у октобру да живи са девојком. Ми смо сада у бракоразводној парници. Ја сам остала да живим у кући у Лештанима са ћеркицом. Он не може да поднесе да ја и даље живим у овој кући! Претпрошле недеље ме је претукао, а сад ми је срушио све ово - испричала је видно узнемирена Ј. Ј.

Кућа у којој Ј. Ј. живи са ћеркицом је оштећена тако што је на све четири стране пробијена виљушком багера и тако учињена неадекватном за живот. Једино што је остало читаво јесу кров и ходник.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".