Видић је довезен у тешком стању и одмах прикључен на респиратор. Према речима извора, у питању је било септично стање, те је стога проглашен мртвим услед кардиореспираторне инсуфицијенције, а дефинитиван узрок је засад непознат, пише "Курир".

Саша Видић рођен је 1971. у селу Млака у Хрватској, а од 1991. живи и ради у Београду где се доселио почетком рата у Хрватској. Његова прва креација била је хаљина Бранке Катић, коју је носила на додели награда након премијере филма "Ми нисмо анђели".

Прву колекцију властитог бренда "Броз" представио је у септембру 1997. година, а једно време радио је и као костимограф на РТС-у. У модној кући "Зекстра" радио је 14 година, креирао је бројне колекције за овај бренд, али и дизајнирао униформе за приватна и јавна предузећа и установе.

Фото: В. Данилов

 

У каријери је сарађивао са бројним јавним личностима из света спорта, музике, политике, глуме, телевизије... Био је заслужан за модни израз бројних естрадних звезда, а најплодоносније сарадње су му биле са Цецом Ражнатовић, Секом Алексић, Александром Пријовић...

Осмислио је и креирао дресове за српске спортисте за Олимпијаду у Лондону, а урадио је и дресове за српску фудбалску репрезентацију за Светско првенство одржано у Русији.

БОНУС ВИДЕО: