Насиље над девојчицом открили су лекари који су позвали полицију због повреда на њеном телу, а она је испричала да је модрице и подливе задобила од свог оца.

Како пише Курир, њега је пре месец дана напустила супруга јер није могла да трпи насиље и отишла је да живи са другим човеком у Велику Плану.

- Мајка јој се преудала и живи са другим човеком у Великој Плани. Он је био много гадан кад попије, она је зато и отишла за човека за којег је пре њега требало да се уда и тамо је са њиховом млађом ћерком - каже девојчицин стриц за Курир.

Према његовим рецима девојчица је, док је он био у алкохолисаном стању, пожелела да ипак живи са мајком.

Фото: Друштвене мреже

 

- Она је својом вољом прво остала са њим, али вероватно је због његовог проблема са алкохолом пожелела да је ипак код мајке и он је због тога направио проблем - каже брат ухапшеног.

Према писању Курира, полиција и хитна помоћ често су биле на адреси овог мушкарца због његовог проблема са алкохолом и насилничким понашањем, а јуче му је одређен притвор до 30 дана.

- Он се обукао и кренуо на посао, ради на грађевини, када му је полиција закуцала на врата. Имао је много проблема због жена, али ћерку никада није дирао - каже његова мајка и додаје:

- Отац је отишао да му однесе ствари у Централни затвор, добио је и адвоката који нам је рекао да је могуће да ће годинама робијати. По њега су дошли кад се смпремио за посао, таман да крене. Обуо се и обукао и одмах су дошли и одвели га.

Фото: Друштвене мреже

 

Како су испричале комшије, он је био изванредан човек све док не попије.

- Никакав проблем са њим док не попије, а онда кад се то деси виче на улици и свако мало ето полиције јер он туче жену. Она се онда покупила и отишла са млађом, док је старија ћерка остала да иде овде у школу - каже комшија.

- Љутио се и што ћерка неће више да иде у школу, ко зна шта му се десило. Он је био у Драјзеровој на одвикавању од алкохола, али није се задржавао и није било никаквог побољшања - објашњава он.

Ископао гроб женином дечку

Ухапшени мушкарац је, мало након што га је жена напустила на друштвеним мрежама објавио да је свом супарнику, а женином партнеру, ископао раку.

Наиме, он је објавио фотографију на којој се види како копа раку, а у коментарима се људи питају да ли је то ископао за жениног љубавника.

Фото: Друштвене мреже

 

Месец дана на Фејсбуку вређа жену

На друштвеним мрежама је вређао жену, називао је најпогрднијим именима и претио јој.

- Претио је њој и њеном наводном љубавнику, писао како ће их све тући, као и разне друге вулгарности и гадости - каже извор Курира.

- Отишла је к****, ако нема везе - написао је на друштвеним мрежама ухапшени мушкарац, након чега је наставио да је вређа и претио да њеном новом партнеру.

Према речима његовог брата, он пијан седне и пише по мрежама најгнусније увреде на рачун његове жене и човека код кога је отишла.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН КОД ЧАЧКА: Брат убио брата у Горњој Трепчи, у току увиђај

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".