Из такта могу да их избаце чак и најмање ситнице попут гужве у саобраћају, или предугачког реда у продавници.

Они тешко контролишу своје емоције, па изливе беса имају и због најмањих ситница. Притом, лако су увредљиви. Са таквим људима је најбоље избегавати свађе, јер бес који бисте могли да осетите на сопственој кожи због њих није ни најмање пријатан. У тренутку су у стању да повреде свакога ко им се нађе на путу.

Шкорпија

Иако су Шкорпије познате као један од најсентименталнијих хороскопских знакова, након што их неко повреди, прелазе у другу крајност и њихов бес излази на видело. Због сталне промене расположења, људи рођени у овом знаку склони су томе да за тренутак постану фрустрирани, бесни и љути.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Људи рођени у хороскопском знаку Овна баш и не воле традиционалне везе и ограничења, а када неко покуша да их веже за себе, постају толико љути да би могли да се обруше на све око себе. Када су они љути, то је толико интензивна љутња да је довољна само једна реч да повреде онога ко им се приближи.

Бик

Као најтврдоглавији хороскопски знак, Бик је врло деструктиван када је бесан. Експлозија његовог беса је прилично гласна и могу да страдају сви који се нађу у њиховој близини. Људима који су рођени у овом знаку управља друга кућа сопствене вредности, па ако их неко повреди, вратиће им дупло.

Лав

Фото: Профимедиа

 

 

Лавови воле да доминирају над другима, а кад једном наиђу на некога ко не цени њихово драгоцено мишљење, то и те како повреди њихов его. Тада ће учинити све како би доказали да су само они у праву, а с обзиром на то да немају контролу над својим темпераментом, обично говоре злобне ствари како би повредили друге.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".