Модни креатор Саша Видић преминуо је од септичког шока у 52. години живота. Многи са којима је сарађивао су изјавили саучешће и жал, али са појединцима је креатор био и у свађи. Певачици Маји Николић је највише засметало јер су се огласили они који му нису помогли у најтежим тренуцима: 

- Толико ми је мука од новинских наслова везану за смрт Саше Видића, где су били сви ти душебрижници и фолиранти са естраде који се оглашаају да су претужни. Саша је пронађен у стану са две столице, није имао новца да се лечи. Није имао новца за храну. Где су били сви ти људи када је њему била заиста потребна помоћ - запитала се Маја.

- Кад је пљувао целу естраду сви су бежали до њега, пљували га непрестано, говорили најружније речи, а сада када је умро сви душебрижници су се окупили да дају изјаве поводом његове смрти. Притом, толико не волим лицемерство и фолирање. Немам речи за изјаве свих певачица мојих колега и колегиница са естраде који заиста у овом тренутка када је неко умро и када се млади живот угасио. Сви знамо да је човек био у тешком стању. Немам речи да се неко оглашава и преко његових леђа преко смрти Саше Видића покушава да покупи неке поене од народа - бурно је наставила певачица.

Маја је изјавила да је у шоку због таквих поступака и лицимерства:

- Где сте били сви ви да му финансијски помогнете, да му се јавите да је зависник јер му је потребно лечење јер су му све изнели из стана колико је дечко дуговао и колико није имао од чега да живи. Немам речи. Ја сам у шоку данима ни нисам се оглашавала поводом овога нити жалила јер ја жалим приватно за себе. Ово сам сада морала да се огласим после десет изјава наших певачица које сам прочитала. Мука ми је од лицемерства, простака, сељака, олаша, лажова, значи естрада је вашар, једно позориште где се сви радују туђој несрећи, туђим смртима и где сви скупљају поене на леђа људи који умиру тако што се виђају по сахранама, а сви знамо да га нико није волео нико се није дружио са њим нити је имао лепу реч да каже о њему док је био жив.

Фото: АТА имагес

 

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: