Певачица је раскинула са музичарем Ацом са којим је била неколико месеци у вези. Аца ју је наводно оставио, јер се помирио са Миром Јовановић са којом је већ био у вези. 

- Аца и Мира су годинама били заједно па је онда у целу ту причу умешала прсте Андреана. Са њим је била месецима у вези међутим на једној свирци у Аустрији су се Мира и Аца срели и одмах обновили романсу након чега је он Андреану оставио - каже извор.

Андреана иза себе има брак у коме је доживела психичко насиље: 

- Психичко злостављање почело је тако што ме је све чешће понижавао пред сарадницима, да би мене направио малом, а себе великим. Више пута ми је рекао да певам као к**** кад не пијем, па ме је терао да пијем кад радим и кад снимам песме. Том вређању присуствовали су мој пријатељ и аутор Саша Лазић, такође и Емир Ђуловић и били су згранути. Тачно је и да је добро зарађивао са мном. Плаћала сам га дупло више од онога што клавијатуриста заради да би био срећан и задовољан. Свој новац је штедео, никада његов динар нисам узела нити ми је требао, али такође никад од њега нисам добила поклон, док је он од мене имао у свако доба финансијску помоћ и поклоне. Радећи са мном купио је стан, завршио је кућу, купио глисер, и луксузна возила и још ми дугује новац. Да се разумемо, њему је одувек финанскијска стабилност била фокус, никада љубав, никада ја као жена и супруга - говорила је певачица.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: