Језиви ЦЦТВ снимци показују како је Луз у раним јутарњим сатима у петак у Педро Хуан Кабаљеру у Парагвају одвео дечко њене мајке Аурелије Салинас (42), пре него што је силована и убијена. Нешто више од 24 сата касније, ужаснуте комшије пронашле су Лузино окрвављено тело унутар напуштене куће.

Луз, коју су често виђали како носи плаву хаљину са Фрозен ликовима, мајка је издала за 30 комада крек кокаина. Срцепарајући снимак ЦЦТВ-а приказује Луз како покушава да побегне из канџи маминог дечка док је он носи из њеног дома. Док се креће низ блатњаву стазу, дилер носи Луз у једној руци и чини се да је шамара како би престала да се мигољи.

Комшије запалиле кућу у којој је нађено тело

Дилер, чије име није познато, силовао је и убио трогодишњакињу, која још није кренула у школу. Први извештаји сугеришу да се угушила. Њен сићушни леш откривен је умотан у кошуљу на врху кревета у напуштеној кући. Бесни мештани су наводно покушали да линчују мајку када је хапшена након што је наводно полицији признала своју умешаност у убиство своје ћерке. Њен дечко је касније признао убиство, преносе локални медији.

Мајка је прво рекла полицији да је Луз нестала док је спавала, али је на крају признала да је продала ћерку за дрогу након што је полиција открила снимак ЦЦТВ-а. И она и њен дечко су ухапшени, заједно са 17-годишњаком који је такође наводно умешан. Према наводима полиције, мајка је била под утицајем дроге.

Више од 300 мештана присуствовало је Лузиној сахрани, а неке комшије су касније запалиле кућу у којој је пронађено њено тело. Истражитељи су рекли да породица има "историју трагедија", а мајка девојчице има још седморо деце, укључујући 12-годишњу девојчицу која је наводно сексуално злостављана од стране 30-годишњег мушкарца. Оба случаја су тренутно под истрагом.

(Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".