Дан је једној групи савршен за посао, дог поједници морају мало више да обрате пажњу на здравље: 

ОВАН ПОСАО: Већ дужи период су актуелне нагле промене у пословном окружењу. Данас сте победник, јер од тих промена ви само профитирате. ЉУБАВ: Мењате старо за ново, већ немате стрпљења за сталне препирке. Тешко вам је да пронађете прави пут до срца вољене особе. ЗДРАВЉЕ: Чести проблеми са болом у глави.

БИК ПОСАО: Сви вас слушају док је на вама да само уживате у стеченом статус међу сарадницима. ЉУБАВ: Слободни имају прилике да мало буду сами и размисле о својими недостацима. Они у вези или браку уживају у стабилној атмосфери. ЗДРАВЉЕ: Преуморни сте.

БЛИЗАНЦИ ПОСАО: Данас сте решили да оставите обавезе за неки други дан. Пазите се само да не претерате, могло би довести до оговарања на радном месту. ЉУБАВ: Једна, друга, трећа симпатија. Вама никад није досадно у љубави. Волите промене на свим животним пољима. ЗДРАВЉЕ: Изађите у вечерњу шетњу.

Фото: Профимедиа

 

 

РАК ПОСАО: Данас сте вредни и предани послу. Завршавате неколико задатака одједном, па тиме остављате позитиван утисак на колеге. ЉУБАВ: Уживајте у породичној атмосфери са партнером, потпуно вам је предан. Волите кућно окружење, волите децу, уживате са својима. ЗДРАВЉЕ: Водите рачуна о исхрани.

ЛАВ ПОСАО: Осећате се усхићено, полетно. Зато можете да издржите више него ико други на овом радном месту. ЉУБАВ: Чини се да уживате у овом дану са вољеном особом. Слободни Лав може да очекује ново познанство. ЗДРАВЉЕ: Осећате се одлично.

ДЕВИЦА ПОСАО: Одличан дан за напредовање. Уграбите прилику која је пред вама, можете побољшати и тренутно материјално стање. ЉУБАВ: Тренутно сте у фази малодушности. Немојте се чудити што вам је партнер незадовољан. Тешко вас је гледати депресивно, нерасположено. ЗДРАВЉЕ: Стомачне тегобе као последица вируса.

ВАГА

ПОСАО: Успешан дан за све Ваге. Полако постајете задовољни статусом који сте стекли. Имаћете среће и да зарадите. ЉУБАВ: Нисте задовољни партнеровом окупираношћу послом. Покушајте да му укажете колико је важно бити поред неког, више од новца, престижа, моћи. ЗДРАВЉЕ: Доста добро, без већих тегоба.

ШКОРПИЈА

ПОСАО: Данас сте пренатрпани обавезама. Некад вам се чини да радите за све око вас али ипак ви сте знак који зна како да заради , како да другима наплати. ЉУБАВ: Особа из прошлости ће се појавити изненада. Носталгични сте, узнемирени. Очекујете да се деси нешто лепо и магично. ЗДРАВЉЕ: Исцрпљени сте и уморни.

СТРЕЛАЦ

ПОСАО: Подршка да одржите темпо којим радите. Тешко да неко може да испрати ваш ритам. ЉУБАВ: Више љубави. Никако да се зауставите. Размислите да останете с неким пошто га освојите. Не срљајте у нове везе онако како ви то знате. ЗДРАВЉЕ: Пуни сте енергије.

Фото: Профимедиа

 

ЈАРАЦ

ПОСАО: Неки неочекивани позив доводи до преокрета у већ добро организованом колективу. ЉУБАВ: Данас вам је занимљив дан са партнером. Очекујте да вас изненади. Вероватно ће бити један посебан поклон. ЗДРАВЉЕ: Бол у леђима.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО: Брзоплето доносите одлуке, сачекајте неко време па онда повуците прави потез, у супротном имаћете финансијске губитке. ЉУБАВ: Партнер вас не разуме. Често вас је тешко ставити у калуп. Не кривите вољену особу, ионако не знате шта хоћете. ЗДРАВЉЕ: Преплављује вас осећај умора.

РИБЕ

ПОСАО: Пословни успех у сфери уметности. Имате сарадњу са човеком који зна шта је најбоље за вас. ЉУБАВ: Задовољни сте везом у којој сте, трудите се да одржите позитивну атмосферу. Лепо је да припремите излет заједнички. ЗДРАВЉЕ: Добро се осећате.

(Лепа и срећна9

БОНУС ВИДЕО: