Млада певачица Анастасија Ражнатовић, како је освануло у домаћим медијима, је у благословеном стању, те ће се кроз пар месеци остварити у улози родитеља са својим изабраником фудбалером Немањом Гудељом. Наиме, већ неко време Цецина наследница не долази из Севиље, где њен дечко има ангажман, како би средила документацију за боравак у тој земљи, па је пропустила и два важна породична догађаја - пунолетство сестре Хелене, али и рођење братанца Крстана. А сада се чини да је имала и те како оправдан разлог.

Фото: АТА имагес

 

 

Анастасија и фудбалер упознали су се преко заједничких пријатеља, а после пар излазака отпочели су љубавну везу која траје годину дана.

Сваку слободан тренутак поровде заједно, а јача половина јој неретко приређује разна изненађења и уживају и складном односу више него икада, мада су дуго шушкако да свекрва није прихватила одмах нову снајку, те да ју је отпратила са Инстаграма. Али, изгледа да завладала харомија између певачице и Немањине мајке.

 

 

Са друге стране, само два месеца пре него што је упловила у везу са фудбалером, раскинула је петогодишњу романсу са Ђорђем Куљићем. Иако су многи сматрали да ће стићи до олтара, с обзиром да су важили за један од најскладнијих парова, десио се преокрет. Главни проблем у њиховој вези била је раздвојеност због чега су се емоције угасиле, а певачица и бизнисмен остали су у пријатељским односима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anastasija.x.raznatovic

 

 

- Заиста мислим да нисам остала недоречена, јер све у вези са том причом сам рекла како јесте, иако се очекује да је много бомбастичнија и драматичнија. Није било патње. Одрасли смо људи, цивилизовано смо се разишли и наставили даље, свако својим путем- истакла је Анастасија за Сторy и додала да је Ђорђе није разочарао и повредио.

Костадин Терзић

Чини се као да је Анастасија одувек била у озбиљним и дугим везама, те је годинам уживала и у загрљају Костадина Терзића. Син Звездана Терзица, који представља једну од најважнијих фигура у спрском фудбалу, баш по овој љубавној вези је постао познат јавности, те су се медији заинтересовали са његов приватни живот. Иако су многи мислили да ће и ова веза бити крунисана браком, разишли су се у миру и остали у пријатељским односима.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Није било никакве свађе, растали смо се на најнормалнији начин. Остали смо пријатељи, а приче о нашим свађама немају везе са истином. И даље имам лепо мишљење о Костадину - рекла је Анастасија једном приликом.

После раскида је свако кренуо својим путем, а Костадин се у међувремену оженио и остварио у улози оца.

Милош Теодосић

Као бомба је одјекнула вест у српским медијима да је својевремено Анастасијино срце украо кошаркаш Милош Теодосић! Јавност је, чини се, највише била изненађена овим певачициним избором, посебно што је скоро била изашла из везе са Терзиће, а њихова романса је била кратког даха. Свега три месеца су провели заједно, љубавни проблеми су настали због раздвојености. Док су послове обавезе Милоша одвеле у Русију, Ражнатовићева је почела да гради каријеру у Србији.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

После разилажења наводно су остали у добрим односима, а касније се кошаркаш оженио глумицом Јелисаветом Орашанин, са којом је добио и двоје деце.

Прва љубав са 14 година

Са само 14 година Анастасија се заљубила у фудбалера Немању Заладу, сина прослављеног голмана Партизана Радета Залада. У везу су ступили 2012. године, међутим, њихова љубав није дуго потрајала, те је после годину дана уследио растанак.

Фото: Фејсбук принтскрин/Nemanja Zalad

 

 

Немања је од Анастасије старији шест година, а тада се писало и да је њена мајка Цеца негодовала због фотографија које је њена ћерка објављивала на друштвеним мрежама, а на којима се љуби са Заладом. Он се повукао из јавности након раскида са Анастасијом, а нисмо могли ни да их видимо поново у истом друштву.

БОНУС ВИДЕО: