- Гоца је изашла из нафталина, не знам како се за мене ухватила. Биле смо увек на: ''Здраво, здраво''. Та њена изјава је нека стара изјава, она је то раније изјављивала - рекла је Маја и наставила:

- Њене изјаве не схватам озбиљно. Она није мени равна и не могу да коментаришем некога ко пева у фалшу! Не би могла ни да ми буде пратећи вокал, ни да ми држи микрофон. Гоца је забављач и звезда у покушају. Била је звезда док је постојао "Тап 011".

- Наш конфликт датира од "Пинкових звездица" када је дете отпевало моју песму ''Одлазим'', а Гоца је рекла детету да не треба да пева моје песме, јер су безвезе и нису за то такмичење. Она је једна бабадевојка, завидна и љубоморна. Не можеш након толико награда да кажеш да та песма није за такмичење. Њене песме имају два тона распона. Волим све моје колегинице, мени је она јако забавна личност, али она није меродавна да коментарише мој успех и моје награде - поручила је Маја током гостовања на телевизији Ред.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Гоца је након Мајине изјаве да је била у вези са Ацом Булићем, који се у последње време помиње у ријалитију "Задруга", жестоко реаговала, запретивши колегиници тужбом.

- Ова жена под хитно да промени терапију, ова не ради како треба. Нек зачепи ту губицу више и нек ме остави на миру! И нек узима у уста некога ко ће насести на ове њене г*внарије. Последњи пут је упозоравам. Следећи пут ће све ово да доказује на суду - поручила је Гоца.

БОНУС ВИДЕО: