Отац Раде је заслужан за то што је млада певачица толико вредна и што зна да ради и мушке послве, бушење зидова, кречење отпуштање водовода: 

- Ја сам мушко у телу жене! Нисам мушкарача, веома сам женствена, али умем да урадим све што и јачи пол! Отац Раде ме је свему научио, цео живот има радионицу, а ја му помажем. Направио је нашу кућу у Четережу! За разлику од њега, не знам да зидам, али зато умем да поправим кола, трактор, разумем се у електрику, браварске радове - изјавила је певачица и додала да сама врши поправке у стану: 

 

- Пре неколико дана сам бушила рупе у зиду. Богами, одлично се сналазим с бушилицом! Никад нисам звала водоинсталатера, чак сама умем да отпушим канализационе цеви. Вала, умем и да кречим!

Међутим, признаје да је рад у двоје много лакши када су у питању ови послови: 

- Није ми проблема да живим сама и мајсторишем, али је много лепше кад је ту мушко које ми помаже око свега. Лакше је удвоје!

Певачица је рекла и како се некад проводила за празник, односно први мај који долази. 

- Радо бих се вратила у средњу школу, кад сам славила све празнике. Редовно сам ишла на уранак. Скупило би се друштво из три села и усред ноћи смо одлазили у шуму где смо слушали музику, певали и, наравно, јели роштиљ. То памтим као нешто најлепше. Било је и оних који би се опустили и цугнули, али ја нисам тада пила алкохол. И сада само некад попијем татин ликер или домаћу дуњу, али само с њим. 

 

 

БОНУС ВИДЕО: