Далила је најпре напустила Белу кућу оног момента када је ушла у сукоб са својим још увек законитим мужем Дејаном Драгојевићем. Викала је и вређала и њега, а и свог садашњег дечка Филипа Цара.

- Склони се од мене, не требаш ми у животу, бићу сама. Зна се шта је мангуп, нећеш више са мном бити никад. Сад ће ти поједине ући па ћеш бити са њима - рекла је Далила Цару.

- Мени ови сукоби не требају. Хоћеш ја тебе да поредим са бившим, можда и он уђе па ћемо да видимо. Ја сам измислила свет и уместо да водим своју битку, мене нападају двојица - додала је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Рекао сам ти да не дајеш повода за неке ствари. Не би била са њим пет година да није било добро, сад се десило да не иде и то је то - додао је Цар.

- Ради шта желиш, спавај с ким желиш, 'ајде ћао. Није ми ни са тобом добро више. Шта си ми урадио? Сваку емисију ме нападаш и натераш ми сузе. Ја нисам госпођа и нећеш ме ти нервирати. Бићу најгора - рекла је Далила.


- Јел смо дошли до онога што смо желели месец дана? - питао је Цар.

- Очигледно нисмо. Шта хоћеш, да ти будеш жртва? Шта се борите, ко ће да буде већа жртва а да сам ја најгора? Нећу да слушам никога. Било је непотребно да се све ово деси... Јадан си и то је то. Сада ће да вам улазе ови што вам требају и нема потребе да патиш за мном сада. Увек ћу стати иза свог става и никад га нећу мењати - рекла је Драгојевићка.

- Ја тебе волим и заљубљен сам и волим твој квалитет. Такву сам те изабрао, а хиљаду пута сам ти поновио да се не свађаш. То је за прошли век, да причас о својим врлинама - одговорио је Цар.

- Мене нећеш поредити са својим бившим девојкама које су проститутке и остало. Мени нико није плаћао за односе, док твојим бившим девојкама јесте. Ево нисмо заједно и крај. Онај ко воли, не воли такве ствари. Немој да се дереш и да ми говориш шта да радим - урлала је Далила.

Затим је јутрос, након што је Далила кренула до купатила, Цар пошао за њом, али она му није придавала нимало пажње, па је прошла поред њега, а није га ни погледала. На тај начин му је ставила до знања да је дефинитивно крај њихове везе.

Подсетимо, Далила је у "Задрузи 5" преварила супруга Дејана Драгојевића са Филипом Царем.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".