Старлета и бивша менекенка Наташа Шавија је објавила да јој је Стефан Карић задао тешке повреде. Јутрос је примљена у Клинички центар Војводине са вишеструким повредама главе и лица. 

Наташина мајка је изненађена јер је Стефан дигао руку на њену ћерку:  

- Ма ми смо у шоку,кад смо чули ,тренутно смо муж и ја на Златибору ,прекидамо одмор и враћамо се кући. Чула сам се са Наташом, у болници је, а чули смо се и са доктором. Јагодична кост јој је поломљена и око повређено. Мораће на операцију. Ми не можемо да верујемо како је тај младић могао тако нешто да уради Наташи. А изгледао је тако питом, док смо га гледали у Задрузи. Испао је бедник - рекла је за "Блиц" Вера која се видно потресла због читаве ситуације.

Наташа и Стефан су били на свадби, када се догодио злокобни тренутак: 

- То се десило у Врдничкој кули, били смо заједно, прво ме је вукао за косу, онда ми је лупио шамар али крвнички. То није био благ шамар, него онакав како би мушкарац ударио другог мушкарца. Изашли смо напоље, онда ме је он опет јако почупао и ударио песницом по левој страни. Тренутно сам у болници, имам тешке повреде, прелом виличне кости и повреде ока - започела је Шавија за "Блиц", па наставила:

- Он мрзи жене, био је мртав пијан, због тога се све ово десило. Биће потребно више операција - истакла је она.

Фото: Н. Скендерија/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

 

 

БОНУС ВИДЕО: