Старлета је слике језивих повреда објавила на друштвеним мрежама, уз поруку да се неће смирити док починилац не буде иза решетака. 

Карићев адвокат Горан Карадаревић је истакао да постоји могућност да га полиција задржи 48 сати у притвору, као и да је отежавајућа околност у целом случају то што је Стефан раније осуиван, али такође напомиње да "није баш све било тако" како је пренесено од стране Шавије и медија. 

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija, АТА имагес

 

 

Карић је пре само два месеца у једном интервјуу говорио о свом психичком стању, девојкама које га привлаче, али и о љубомори коју осећа на почетку сваке емотивне везе. 

- Само ми је дошао тај  период да једноставно ми је овако лепше самом сад тренутно. Да сам себе негде... опет, како да ти кажем, мало сам се изгубио, полупан сам и ја. И онда желим сам себе да пронађем у неким стварима - рекао је он тада.

Фото: АТА имагес

 

 

- Има лепих девојака стварно, али уопште ми нису занимљиве на неки начин. Могу да кажем да су лепе овако, али да бих био са њима, не. Јер превише су просте. Превише су просте, превише су лаке, превише дозвољавају неке ствари - објаснио је он.

- Углавном су то биле замерке, наравно, имао сам ја ситуације, неко облачење. Знаш оно, ја сам на почетку сваке везе, да кажем јако љубоморан. Ај нисам јако, ал сам љубоморан на неки начин. И онда када прође неки период када ја прихватим то све, или не знам ни ја, добијем поверење, нисам после љубоморан. Не волим вулгарност, не волим када се избаце си*е и да се види ду*е, знаш оно, али најлепше ми је када видим девојку да је обучена, на пример, да има ролку, да је у ролци, да без зезња и да из ње избија тај неки с*ксепил и та нека енергија - закључио је Карић недавно за "Ало".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".