Бивша ријалити учесница и старлета Наташа Шавија огласила се након што је отац Стефана Карића, Осман дао изјаву за домаће медије да ће се Стефан јавити сутра полицији и суд.

На питање шта мисли о Османовој изјави да ће се Стефан јавити тек кад му се адвокат врати са одмора Наташа се пита шта ће му адвокат ако да себе сматра за је чист.

- А шта ће му адвокат, ако он сматра за себе да је чист? Ја нисам имала адвоката када сам давала изјаве - рекла нам је Шавија.

- Требају му неке констултације како да се извуче? Или чека да га прођу трагови на шакама по којима може да се утврди? - упитала нас је Наташа.

На питање да ли је Стефан то вече био много пијан, она каже да му није радила алко тест, али и додаје да се поставља питање што се није одмах пријавио полицији.

- По порталима је излазило да није вадио чашу из руке, да је виски кренуо да сипа у чорбу, можда чека да се све то изветри? Ја не могу да тврдим колико је био пијан, нисам му радила алко тест, али поставља се питања зашто се одмах није јавио да да изјаву - завршила је Шавија за "Еспресо".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".