Он се од инцидента нијендом није оглашавао а ни његова породица не зна где се налази, а угасио је и профил на Инстаграму.

Све се догодило на свадби где је Карић био један од званица, а Шавија његова пратиља. Наташа се тренутно налази у КЦ Војводине, где чека операцију, док се Карић налази у бекству.

Бивши задругар се тренутно не оглашава, а како се сазнаје, он се налази код другара на Букуљи и сутра планира сам да оде у полицију.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Наташа Шавија је Карића пријавила за пребијање и поводом овог немилог догађаја данас се огласио његов отац Осман Карић.

- Верујте да немам никакве информације, сем што могу да прочитам са портала. Са Стефаном се нисам чуо, а то ме највише и брине. Саосећам се са Наташом Шавијом, као и са њеним родитељима. Жао ми је. Све је могуће док се не докаже супротно. А да ли ће завршити у затвору, вероватно хоће, ако се докаже да је крив. О закону не бих, јер да сам упознат са том материјом, вероватно бих данас имао доплому Правног факултета - рекао је Осман за медије.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".