Естрадне личности неутешне су због стравичних трагедија и масовно отказивале своје наступе. Неки од њих су подигли глас и затражили вандредно стање, али и враћање смртне казне.

Након свих догађаја који су посејали смрт за собом, на друштвеним мрежама појавили су се срамотни снимци малолетника који подржавају убиства, али и починиоце масакра.

Највише неприкладних и језивих видео снимака појавило се на друштвеној мрежи Тикток, где су се деца масовно снимала, подржавала убице али и показивала оружје својих родитеља. Домаћа јавност се узнемирила и шеровала масовно поменуте клипове не би ли их надлежни органи што пре видели и укинули, али и преузели потребне мере.

Естрадне личности и због тога су подигле глас, те су рапидно делиле петицију за укидање поменуте друштвене мреже.

Једна од њих је певачица Јелена Костов. Такође, Ана Севић, већ данима потрешена, подржала је петицију за забрану и укидање Тиктока.

Фото:принтскрин/Инстаграм

 

 

Након сто је покренута акција да се у Србији укине друштвена мрежа ТикТок, Славица Ћуктераш је прва јавна личност која је то урадила и јавно саопштила, а позвала је и све остале да обришу своје налоге и потпишу петицију о укидању ове мреже у Србији.

БОНУС ВИДЕО: