Estradne ličnosti neutešne su zbog stravičnih tragedija i masovno otkazivale svoje nastupe. Neki od njih su podigli glas i zatražili vandredno stanje, ali i vraćanje smrtne kazne.

Nakon svih događaja koji su posejali smrt za sobom, na društvenim mrežama pojavili su se sramotni snimci maloletnika koji podržavaju ubistva, ali i počinioce masakra.

Najviše neprikladnih i jezivih video snimaka pojavilo se na društvenoj mreži Tiktok, gde su se deca masovno snimala, podržavala ubice ali i pokazivala oružje svojih roditelja. Domaća javnost se uznemirila i šerovala masovno pomenute klipove ne bi li ih nadležni organi što pre videli i ukinuli, ali i preuzeli potrebne mere.

Estradne ličnosti i zbog toga su podigle glas, te su rapidno delile peticiju za ukidanje pomenute društvene mreže.

Jedna od njih je pevačica Jelena Kostov. Takođe, Ana Sević, već danima potrešena, podržala je peticiju za zabranu i ukidanje Tiktoka.

Foto:printskrin/Instagram

 

 

Nakon sto je pokrenuta akcija da se u Srbiji ukine društvena mreža TikTok, Slavica Ćukteraš je prva javna ličnost koja je to uradila i javno saopštila, a pozvala je i sve ostale da obrišu svoje naloge i potpišu peticiju o ukidanju ove mreže u Srbiji.

BONUS VIDEO: