Водитељ Огњен Амиџић након развода од Данијеле Димитровске потврдио је везу са 17 година млађом колегиницом Мином Наумовић.

Амиџић је и своју нову девојку ангажовао у својој емисији, па је тако Мина позната јавности по сегменту "Пази Мина" у "Амиџи шоуу".

Мина је веома атрактивна, па тако привлачи велику пажњу и на друштвеним мрежама где неретко објављује своје фотографије у разним издањима Она је одлучила да покаже и своје "право лице", па је тако на Инстаграму поделила фотографију без трунке шминке.

Мина и Огњен су се недавно вратили са путовања из Лисабона, а како су медији писали, пар редовно одлази заједно на путовања. Такође, писало се и да водитељ не жали новац када је Наумовићева у питању, већ је изненађује скупоценим поклонима.

- Да, тачно је. У вези смо, али наш договор је да нашу приватност сачувамо за нас и о томе не причамо - рекао је Амиџић недавно за "Републику".

Подсетимо, Огњен Амиџић и манекенка Данијела Димитровска ставили су тачку на свој брак после 10 година. Заједно имају сина, због којег су остали у коректним односима.

- Желимо да вас обавестимо да смо одлучили да се разиђемо, а одлуку о разводу смо донели заједно. Ми ћемо остати у пријатељским односима зарад интереса нашег сина, а овим поводом се више нећемо оглашавати, нити давати изјаве. За наш развод није крива трећа особа, па нема места додатним спекулацијама. Захваљујемо се свим медијима на досадашњој сарадњи и молимо вас да поштујете одлуку да не говоримо о овој теми - навели су они тада.

БОНУС ВИДЕО: