Voditelj Ognjen Amidžić nakon razvoda od Danijele Dimitrovske potvrdio je vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Amidžić je i svoju novu devojku angažovao u svojoj emisiji, pa je tako Mina poznata javnosti po segmentu "Pazi Mina" u "Amidži šouu".

Mina je veoma atraktivna, pa tako privlači veliku pažnju i na društvenim mrežama gde neretko objavljuje svoje fotografije u raznim izdanjima Ona je odlučila da pokaže i svoje "pravo lice", pa je tako na Instagramu podelila fotografiju bez trunke šminke.

Mina i Ognjen su se nedavno vratili sa putovanja iz Lisabona, a kako su mediji pisali, par redovno odlazi zajedno na putovanja. Takođe, pisalo se i da voditelj ne žali novac kada je Naumovićeva u pitanju, već je iznenađuje skupocenim poklonima.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić nedavno za "Republiku".

Podsetimo, Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska stavili su tačku na svoj brak posle 10 godina. Zajedno imaju sina, zbog kojeg su ostali u korektnim odnosima.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - naveli su oni tada.

BONUS VIDEO: