- Сандра ми никада није ништа овако рекла. Овде видимо нешто сасвим другачије, док је Ђедовић и даље објективан. Немам шта да кометаришем Сандру, људи ће се показати овде какви су и шта су. Од мене никада нећете чути да ја некога оговарам, а да му то нисам рекла у лице - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Ја сам врло објективна и дан данас. Ја налазим оправдање за тебе, а далеко од тога да сам ја неко овде ко тражи оправдање. Моје мишљење о теби је врло објективно. У тренутку када сам ја то рекла, он је крануо да заплаче, а ја нисам знала да ли ће да ломи и опет понавља све, кад је била тема о деци. То му је болна тема и нећу да је понављам. Ја сам могла да искористим прилику и будем ријалити играч. Рекла сам Цару да је испао пич*а кад те је пустио да се сама бориш овде - рекла је Решићева.

- Нема шта да се правда сада Сандра, јер није имала лошу намеру - рекао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Мики исто има двоструке аршине. Доста ми је више да се трудим око Микија и да му променим мишљење о себи, па заболе ме више. Човек о којима многи имају лоше мишљење. Он је дошао и овде изнапуша**о људе, па ми дође и каже да сам лош ријалити играч. Рекла сам Франу да је опушак који кометарише моју ситуацију. Ваша мишљења можете да износите, ћутати вам нећу. Немој да ми пребацујеш оно што и ти радиш - рекла је Далила.

Марко Осмакчић добио је прилику да прокоментарише клип, па је том приликом поново ушао у сукоб са Сандром Решић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Сандра Решић је транспарентни ђаво. Она је она што ти дода флашу да долије уље на ватру. Она сплеткари, а представља се као пријатељ. Она ће да глуми психолога Вики, Добронамерна је и не је*е систем. Ово вам је дипломирани ђаво на две ноге - рекао је Осмакчић.

- Требала сам да им дам мотку да те бију по леђима - скочила је Сандра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".