Док су вести о рођењу седмог детета Роберта Де Нира изненадиле многе глумчеве обожаватеље, он није био шокиран јер је постао отац у 79. години.

На премијери филма "О мом оцу" (Abouth My Father) која се одржала синоћ, Де Ниро је за Паге Сиx открио да ли је изненађен што је поново постао тата у својој 79. години. Он је кратко одговорио са:

- Не!

У ствари, појаснио је да је трудноћа "планирана", казавши:

- Како можеш да не планираш такве ствари?

Такође, магазин "People" је пренео да је рекао како је "ок с тим", као и да кад је реч о родитељству "никад не постаје лакше".

Глумац је на премијери изгледао елегантно у тамноплавом сакоу, мајици на пруге, црним панталонама и одговарајућим црним ципелама.

Раније тог дана, представници холивудске звезде потврдили су да је дочекао још једно дете, али нису открили име или пол, као ни идентитет мајке малишана.

Фото: Профимедиа

 

 

Међутим, његова много млађа девојка, Тифани Чен, прошлог месеца је фотографисана с трудничким стомаком. Пар се упознао 2015. на снимању филма "The Intern", а примећени су на путовању у Шпанији следеће године.

С бившом супругом Граце био је у браку два пута и то од 1997. до 2003. године, да би обновили завете и поновно се венчали годину дана касније. Захтев за развод поднели су 2018. године. Суд је 2021. године пресудио да глумац треба да плаћа бившој супрузи милион долара годишње и да ће пар поделити приход након продаје своје куће вредне 20 милиона долара.

Де Ниро има ћерку Дрену (51) и сина Рапхаела (46) са својом првом супругом Дајен Абот. Такође, отац је синова близанаца Арона и Јулиана (27) са својом бившом девојком Тоуки Смит, а има и сина Елиота (25) и ћерку Хелен (11) с бившом супругом Грејс Хајвотер.

БОНУС ВИДЕО: