Dok su vesti o rođenju sedmog deteta Roberta De Nira iznenadile mnoge glumčeve obožavatelje, on nije bio šokiran jer je postao otac u 79. godini.

Na premijeri filma "O mom ocu" (Abouth My Father) koja se održala sinoć, De Niro je za Page Six otkrio da li je iznenađen što je ponovo postao tata u svojoj 79. godini. On je kratko odgovorio sa:

- Ne!

U stvari, pojasnio je da je trudnoća "planirana", kazavši:

- Kako možeš da ne planiraš takve stvari?

Takođe, magazin "People" je preneo da je rekao kako je "ok s tim", kao i da kad je reč o roditeljstvu "nikad ne postaje lakše".

Glumac je na premijeri izgledao elegantno u tamnoplavom sakou, majici na pruge, crnim pantalonama i odgovarajućim crnim cipelama.

Ranije tog dana, predstavnici holivudske zvezde potvrdili su da je dočekao još jedno dete, ali nisu otkrili ime ili pol, kao ni identitet majke mališana.

Foto: Profimedia

 

 

Međutim, njegova mnogo mlađa devojka, Tifani Čen, prošlog meseca je fotografisana s trudničkim stomakom. Par se upoznao 2015. na snimanju filma "The Intern", a primećeni su na putovanju u Španiji sledeće godine.

S bivšom suprugom Grace bio je u braku dva puta i to od 1997. do 2003. godine, da bi obnovili zavete i ponovno se venčali godinu dana kasnije. Zahtev za razvod podneli su 2018. godine. Sud je 2021. godine presudio da glumac treba da plaća bivšoj supruzi milion dolara godišnje i da će par podeliti prihod nakon prodaje svoje kuće vredne 20 miliona dolara.

De Niro ima ćerku Drenu (51) i sina Raphaela (46) sa svojom prvom suprugom Dajen Abot. Takođe, otac je sinova blizanaca Arona i Juliana (27) sa svojom bivšom devojkom Touki Smit, a ima i sina Eliota (25) i ćerku Helen (11) s bivšom suprugom Grejs Hajvoter.

BONUS VIDEO: