Певачица је искрено говорила  о свом раду и труду који је уложила да би створила дом: 

- Познајем људе који нису штедели када су много зарађивали, а не можеш да штедиш када немаш, већ када имаш. Не желим да делује као да се хвалим и због тога и не волим да причам о новцу, али толико крви сам пролила, да би било глупо да живим у једној шупици! Вредан сам човек и због тога свима говорим, чиме год да се бавите, будите вредни у свом послу и то ће вам се исплатити.

Фото: Лабудовић

 

Злата је све сама дотерала у свом стану, без ичије помоћи: 

- Улагала сам новац у некретнине и пре 20 година купила сам једну у Кнез Михаиловој. Није битно шта и од колико квадрата, јер не волим о томе да причам. Када сам долазила у Београд, помислила сам: "Боже, кад бих имала само 10 својих квадрата, небитно у ком делу града" и временом сам себи то обезбедила. Углавном, лепо сам ја све то скоцкала, сама, без ичије помоћи. Једино ко је био уз мене је Бог - закључује Злата.

Присетила се тренутка када је живела у 30 квадрата: 


- Живела сам у подруму, у кућици где су споља излазили мишеви, а у том периоду сам била са једним јако успешним човеком који је имао све. Никада код њега нисам живела, он је живео код мене у малој кући од 30 квадрата. И то је мој понос. Била сам смела и ни данас се не кајем што сам тако урадила - испричала је Злата једном приликом у емисији "Магазин Ин".

БОНУС ВИДЕО: