Како се А. С. није јављала, њена сестра се упутила на Звездару, како би проверила шта се дешава. Како сазнајемо, кад је ушла у стан, затекла је А. С. како лежи на кревету у спаваћици и - мртва.

Сестра, која је видевши језив призор била ван себе посумњала је да је А. С. силована и убијена. Некакао је успела да смогне снаге и одмах позове Хитну помоћ и полицију.

Нажалост, лекари су могли само да констатују смрт А. С.

Увиђај у стану на трећем спрату и згради у којој је живела А. С. трајао је више сати, а сам прилаз паркингу и испред, обезбеђивао је велики број припадника МУП Србије.

Сестра А. С. и њен пратилац, вероватно дечко, врло брзо по доласку надлежних, одведени су у полицију како би дали изјаве.

У међувремену, огласило се и Више јавно тужилаштво у Београду које води истрагу о овом случају саопштењем, у којем се каже:

- Дежурни јавни тужилац БЈТ у Београду и припадници Министарства унутрашњих послова обавили су увиђај на лицу места где је пронађено беживотно тело женске особе - саопштено је из овог тужилаштва. - Тужилац је одмах наложио обдукцију са токсикологијом, након које ће бити познат узрок смрти. Наложено је и обезбеђење и прикупљање свих других релевантних доказа у циљу расветљавања околности овог случаја.

Фото: И. М.

 

У циљу тачног информисања јавности из ВЈТ подсећају да су само они и МУП надлежни за давање информација у вези са околностима овог случаја.

Иначе, незванично сазнајемо да је А. С. живела у Мадридској 20, у изнајмљеном стану. Он је, наводно, власништво извесне Т. Ж.

Шта се тачно догодило и зашто је девојка преминула показаће истрага и обдукција, односно токсикологија.

Ипак, према првим, истина непотврђеним информацијама из званичних извора, А. С. је наводно, силована и потом убијена. На њеном телу, како сазнајемо, није било видљивих трагова од било каквог оружја, што опет, не искључује могућност неке друге врсте насиља, али и да је можда реч о природној смрти.

Полиција интензивно ради на расветљавању овог немилог догађаја, а најпре на проверама са ким се А.С. последњи пут видела и била, као о на другим детаљима.

Постоје индиције да је, наводно, била са познаником, који је покушао да је силује, а када му је А.С. пружила отпор, да ју је убио. Након тога се, наводно, искрао из стана и побегао.

За евентуалним нападачем и убицом се интензивно трага.

ЈЕТМИР ЈОШ У БЕКСТВУ

ТРАГЕДИЈА А.С. нажалост, веома подсећа на случај када је, у децембру прошле године, убијена Ивана Кривокапић (26), такође на Звездари. Осумњичени за њено убиство је Јетмир Гочај,који до данас није ухапшен.

Беживотно тело Иване Кривокапић пронашла су њена браћа 24. децембра 2022. око 11, 40 часова, када су дошли код ње јер им се није јављала на телефон. Тада су и затекли језив призор.

БОНУС ВИДЕО: